Coaching

 

COACHING

Goeie keuzes en acties zijn gebaseerd op een verbinding tussen je hart en je hoofd. Die verbinding is alleen mogelijk wanneer je vrij bent om echt jezelf te zijn, zodat je een pad kunt kiezen dat klopt voor jou. Jij bent de heldin van je eigen levensverhaal. Je bent vrij om je eigen verhaal te schrijven. 

 
 

Mijn individuele trajecten zijn er voor vrouwen die energiek en vol vertrouwen in het leven willen staan. Vanuit een diepe verbinding met jezelf en de wereld wil je een nieuwe realiteit creëren. Samen gaan we op zoek naar jouw verlangens en hoe je die kan realiseren. Daarbij gebruik je je hele wezen: je lichaam, geest, gevoelens, gedachten en ziel. Zo kom je bij jezelf, in je goddelijke vrouwelijke kracht. 

 
 
logo.png

de draad kwijt?

Kies jouw verhaal

Heb je 'alles om gelukkig te zijn' maar ben je het niet? Heb je last van constante zelfkritiek of perfectionisme? Weet je niet welke richting je uit moet met je leven? Heb je het gevoel dat je vast zit? Word je geplaagd door onzekerheid en onrust? Heb je het gevoel dat er 'méér' is, maar weet je niet wát? Voel je je vaak moe, overwerkt of slechtgehumeurd? Sta je op een kruispunt en weet je niet welke richting je uit moet? Vraag je je af wat je hier doet op aarde? Val je steeds op de verkeerde man? Dan kan ik je helpen in je zoektocht.

Je intuïtie

De innerlijke raadgever

De toekomst is onbekend terrein. We weten vaak niet waar we naartoe gaan maar we weten wél wanneer het juist voelt. Het gaat om een intuïtieve én rationele wijsheid. Wie wil je in essentie zijn? Wat is je unieke bijdrage? Wat zijn je talenten? Hoe creëer je een liefdevolle relatie met een partner? Je leert hoe je je kracht kunt inzetten om je doelen te bereiken. Ik laat je in contact komen met je intuïtie - die innerlijke raadgever op wie je altijd kunt rekenen, mits je weet hoe je ernaar luistert. Ik bied je praktische tools en handvaten om jouw verlangens te concretiseren. 

 

icon anja kopie.jpg

Resultaat

Je eigen heldin

Je wordt de heldin die thuiskomt bij zichzelf, los van de verwachtingen van anderen, los van zelfkritiek. Je hervindt je vitaliteit, enthousiasme en innerlijke kracht. Je leert jezelf grondig kennen én waarderen. Je hebt geleerd wat je hier komt doen op aarde. Je leert je angsten en weerstanden kennen en overwinnen. Je herontdekt je dromen, en ontwikkelt de motivatie om ze ook om te zetten in werkelijkheid. Je kunt meteen aan de slag met het plan dat we samen opstellen.

 

Wat mag je verwachten? 

In een verkennend gesprek bespreken we jouw doelen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Je kunt meteen aan de slag met het praktische plan dat we samen opstellen. Tijdens het traject worden concrete resultaten zichtbaar.