Kracht

 

WORKSHOP MYTHOLOGISCHE POWERVROUWEN/  KRACHT

Ontdek wat je kunt leren van de Griekse godinnen over je persoonlijke kracht. Na deze workshop ken je jezelf niet alleen een stuk beter, je voelt je ook sterker en evenwichtiger. 

 
 
 
logo.png

Welke godin zit in jou?

Ontdek je sterkte

Welke godinnen schuilen in jou? De slimme Athena, de intuïtieve Hestia, de onafhankelijke Artemis, de toegewijde Hera, de soepele Persephone, de zorgzame Demeter, de creatieve Aphrodite? Elke godin heeft een talent en een verlangen, maar ook een valkuil en schaduwkant. Ontdek de kwaliteiten die bij jou horen en leer ze (meer) te waarderen. Roep de juiste godin in jezelf op naargelang de situatie.

 

Groeien door zelfkennis

Je bent geen stereotype

Aan de hand van de zeven vrouwelijke archetypen zoeken we uit wat ze voor je persoonlijke groei kunnen betekenen. We combineren oeroude wijsheid met de nieuwste coachingsmethoden. Met speelse oefeningen, visualisaties en interviews kun je krachten in jezelf ontdekken en ontwikkelen. Laat je niet vastpinnen op één stereotiep beeld over jezelf, en leer omgaan met schijnbaar tegengestelde verlangens.

 
 
 
striped-wings-butterfly.png

Sterkte en balans

Switchen tussen godinnen

Godinnen laten je in contact komen met je intuïtie - de innerlijke raadgever op wie je altijd kunt rekenen, mits je weet hoe je ernaar luistert.  Leer hoe je kunt schakelen tussen de verschillende rollen die je vervult. Het vergt inzicht en oefening om je godinnenrepertoire af te stemmen op de wereld rondom je en je persoonlijke karakter. Leer waarom je doet wat je doet, en hoe je patronen doorbreekt. Je vindt een evenwicht tussen alle godinnen in jezelf. Je leert hoe je de godinnen te hulp roept bij de vragen die het leven jou geeft.

 
icon anja kopie.jpg

Resultaat

Een magische optelsom

Je bent meer in balans, en voelt je goed in je vel. Zelfinzicht, acceptatie en vertrouwen zorgen ervoor dat je niet alleen sterker bent, maar ook dat je ogen weer gaan twinkelen. Je weet welke kracht jou helpt om op een netwerkevent contact aan te knopen, en op wie je een beroep kunt doen bij een moeilijk gesprek. Jebegrijpt hoe je meer tijd voor jezelf neemt zodat je jezelf niet voorbij rent. Je kunt beroep doen op de 7 mythologische powervrouwen. Moedig en sterk wanneer het nodig is, of zorgzaam en gevoelig wanneer het past.

 

Een tweedaagse inner wellness

Het is een exclusieve workshop waar er slechts plaats is voor een intieme groep van 12 personen. Je gaat naar huis met praktische tips, inspirerende oefeningen en een speciaal cadeautje dat je nog lang zal herinneren aan deze bijzondere ervaring. KMO portefeuille mogelijk.