Relaties

relaties-anja moortgat
 

WORKSHOP Potjes en deksels/  RELATIES

Ontdek wat je kunt leren van de Griekse godinnen over liefde en relaties. Kom te weten hoe je evenwichtig en gelukkig kan zijn in een relatie, of hoe je een liefdevolle relatie kunt aantrekken.

 
 
 
logo.png

DE BASIS

Je innerlijke powervrouw

Vanuit contact met jouw innerlijke powervrouwen krijg je zicht hoe je een partner kan aantrekken die echt bij je past, of hoe je een bestaande relatie kan verrijken. Je zal je niet langer afhankelijk opstellen, waardoor je veel aantrekkelijker wordt. Of misschien wil je net zachtheid en ontvankelijkheid ontwikkelen zodat je een partner echt kan toelaten.

 

WIE IS JOUW GOD?

Zelfinzicht

Elke godin trekt bepaalde ‘goden’ aan. De godinnen helpen verklaren waarom bepaalde vrouwen zich tot bepaalde mannen aangetrokken voelen, of juist problemen met ze hebben. Kies je machtige en succesvolle mannen? Of heb je een voorkeur voor gevoelige, creatieve en jongensachtige mannen? Wat is de onzichtbare impuls die je tot een bepaald type man drijft?

 
 
 

GEZONde relaties

Genees jezelf

Je kunt ziek worden van ongezonde relaties, maar gelukkig ook weer genezen. Je kunt leren om goed voor jezelf te zorgen, enkel de rollen te spelen die bij je passen, leren uit je relatie en samen groeien. We stellen verschillende dingen in vraag. Wat zijn de kenmerken van een gezonde relatie? Hoe trek je de juiste partner aan? Wat is het verschil tussen problematische partners en foute partners?

 

Resultaat

Liefde voor jezelf

Deze workshop is zowel voor vrouwen die een relatie hebben als voor singles. In deze workshop krijg je op een speelse manier oefeningen en leidraden aangereikt om je liefdesleven een oppepper te geven. Als de ene partij zachter, liefdevoller, passioneler, sprankelender of sterker wordt, volgt de andere vaak vanzelf. Na de workshop voel je meer liefde voor jezelf en je weet waar je je echt aan wil verbinden.

 

 Een tweedaagse energieboost

Het is een exclusieve workshop waar er slechts plaats is voor een intieme groep van 12 personen. Je gaat naar huis met praktische tips, inspirerende oefeningen en een origineel cadeautje dat je nog lang zal herinneren aan deze bijzondere ervaring. KMO portefeuille mogelijk.