Vitaliteit

 

Van stresskip naar spinnende poes/  vitaliteit

Ontdek wat je kunt leren van de Griekse godinnen over je vitaliteit. Kom te weten hoe je de meest vitale versie van jezelf wordt - een uniek recept dat alleen geldt voor jou.

 
 
 
logo.png

Energiebronnen

Energie opladen

Aan de hand van de zeven vrouwelijke archetypen zoeken we uit wat energie vreet, en waar je energie van krijgt. Welke uitlaatklep je nodig hebt, is verschillend voor elke godin. Laat je dus niet in een bepaalde rol duwen, en zoek uit hoe je het best voor jezelf zorgt. Waar de één energie van krijgt, wordt de andere alleen maar moe van. 'Doe aan yoga' is niet voor elk type een goed advies.

 

Body, mind & heart

Vitaliteit op 3 niveaus

Body- Wat heb je nodig om ontspannen en toch alert te zijn? Waar ligt de balans? Mind- Denk je aan mogelijkheden of aan beperkingen? Leer je aandacht richten door te focussen en prioriteiten te stellen. Kun je 'nee' zeggen? Hart- Leef en werk je volgens je waarden? Krijg je energie van je werk, of kom je enkel in actie omdat het moet? Waar gaat jouw hart echt van kloppen?

 
 
 

Zombie of stresskip?

Veeleisend voor jezelf

Vrouwen vinden dat ze eerst voor anderen moeten zorgen. Probleem is dat we geen energie hebben voor tien, en dat we ook niet altijd even goed in ons vel zitten. Sommigen zijn 's avonds een zombie die niet van de bank komt. Anderen zijn dan weer stresskippen die altijd bezig blijven.

 

Resultaat

Spinnende poes

Je bent ontspannen, maar ook klaar voor actie, als een spinnende poes. Misschien krijg je wel energie van deze workshop, of word je net erg moe. In elk geval heb je een voldaan gevoel. Want je weet wat je nodig hebt om de keuzes te maken die goed zijn, specifiek voor jou. Je hebt grip op je energiebalans.

 

 Een tweedaagse vitaliteitsboost

Het is een exclusieve workshop waar er slechts plaats is voor een intieme groep van 12 personen. Je gaat naar huis met praktische tips, inspirerende oefeningen en een uniek cadeautje dat je nog lang zal herinneren aan deze bijzondere ervaring. KMO portefeuille mogelijk.