Workshops

 

MYTHOLOGISCHE POWERVROUWEN - WORKSHOPS

Er huizen maar liefst 7 godinnen in jou. Figuurlijk dan toch. Die 7 godinnen symboliseren de verschillende psychische krachten die jou (meestal onbewust) drijven:

  • de slimme Athena
  • de intuïtieve Hestia
  • de onafhankelijke Artemis
  • de toegewijde Hera
  • de soepele Persephone
  • de zorgzame Demeter
  • de creatieve Aphrodite

Iedere godin heeft een talent en een verlangen, maar ook een valkuil en schaduwkant. Sommige krachten zijn sterk in ons vertegenwoordigd, andere veel te weinig. En daarmee doen we onszelf én anderen tekort.

De godinnen-workshops bieden je een creatieve tool voor persoonlijke groei. Je gaat aan de slag met oeroude verhalen die hun waarde al bewezen hebben.

Inzicht

Kom te weten welke godinnen je in huis hebt om een evenwichtiger mens te worden. Leer hoe je die karaktereigenschappen in jezelf bewust kunt oproepen - waar en wanneer je maar wil. In je contact met collega's bijvoorbeeld, in relaties, maar ook in de zorg voor jezelf.

Ik bied drie workshops aan die los van elkaar gevolgd kunnen worden. Uiteraard kun je meerdere van deze eendaagse workshops volgen, aangezien ze elkaar aanvullen.

 

KRACHT

Wég met keuzestress

powervrouwen

Een tweedaagse inner wellness waarin je meer zicht krijgt op wie je bent en wat je belangrijk vindt. Leer switchen tussen de 7 vrouwelijke archetypen vanuit een liefdevol evenwicht en zelfvertrouwen. Ontdek wat je kunt leren van de Griekse godinnen over je persoonlijke kracht. Na deze workshop ken je jezelf beter, en je voelt je ook sterker en evenwichtiger. Lees meer...

VITALITEIT

Voorkom burn-out

vitaliteit

Een tweedaagse vitaliteitsboost waarin je ontdekt hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en waar je energie van krijgt. Breng je lichaam, hart, geest en ziel in balans, zodat je betere keuzes kunt maken. Ontdek wat je kunt leren van de Griekse godinnen over je vitaliteit. Kom te weten hoe je de meest vitale versie van jezelf wordt - een uniek recept dat alleen geldt voor jou. Lees meer...

RELATIES

Potjes en deksels

relaties

Een tweedaagse eye-opener en helende workshop waarin je leert hoe je gelukkig en evenwichtig kunt zijn in een relatie, of hoe je een liefdevolle partner aantrekt. Vanuit contact met jouw innerlijke powervrouwen en via zelfinzicht leer je je onafhankelijker op te stellen, of net ontvankelijker te zijn. Kom te weten waarom je je aangetrokken voelt tot bepaalde mannen, of net problemen met ze hebt. Lees meer...